Innhold

Lev UTElivet

#205

BROD, VBF, NHO Reiseliv og NHO Mat og Drikke har gått sammen om å lage en konkurranse.

BROD, VBF, NHO Reiseliv og NHO Mat og Drikke har gått sammen for å lage kampanjen Lev UTElivet! Med dette ønsker de fire foreningene å vise sin støtte til en hardt rammet utelivsbransje.

Kampanjen arrangeres på Facebook, og du har mulighet til å vinne et restaurantbesøk til en verdi av 2500,-. Det trekkes i alt fire vinnere.

Konkurranseregler
1. Generell informasjon

Konkurransen varer fra 28. mai til 13. juni. Vinnere trekkes mandag 14. juni. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år som er bosatt i Norge. Du kan delta på Facebook. Alle innsendte bidrag har like stor vinnersjanse. Du kan delta så mange ganger du ønsker. Deltakelse er gratis.

Her finner du konkurransen på Facebook

3. Premier

Premien er 2 500 kroner for bruk på en restaurant i Norge. Vinneren vil få 2 500 kroner refundert via vipps ved fremleggelse av bilde av kvittering. Dersom beløpet overstiger 2 500 kroner, vil kun 2 500 kroner overføres. Brukes det mindre enn 2 500 kroner, vil du kun få refundert kostnadene for restaurantbesøket. Vi trekker fire premier av 2 500 kr i konkurranseperioden. Vinneren sender bilde av kvitteringen til NHO Mat og Drikke, (vinnerne får beskjed om hvem de skal kontakte og sende bilde til), som vippser beløpet tilbake til vinneren. Vinnerne trekkes vilkårlig blant kommentarene som oppfyller konkurransekravene som beskrevet under. Vinnere trekkes vilkårlig blant kommentarene som er skrevet innenfor konkurranseperioden.

Vinnerne blir kontaktet via Facebook. Konkurransens vinnere blir offentliggjort på nettside og kontaktet på Facebook innen 15. juni. Premiene kan ikke byttes til noe annet. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene. Kun enkeltpersoner kan delta i konkurransen. Dersom vi ikke hører noe fra vinneren innen fem dager etter at vi tar kontakt, tilfaller premien arrangøren.

4. Om konkurransen – slik deltar du!

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:

Skriv en kommentar i kommentarfeltet på konkurranseposten du finner på facebook-siden til NHO Mat og Drikke.

Eksempel tekst 1: Jeg har fortjent en middag fordi jeg har laget mat til hele familien i 15 måneder.

Merk at det bare er kommentarer på originalposten som er med i trekningen. 

En forutsetning for å kunne delta er at du har vipps, slik at vi på en rask og effektiv måte kan få overført premien. 

5. Personvern

Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle BRODs, VBFs, NHO Reiselivs og NHO Mat og Drikkes forpliktelse til å utlevere premien, jf. GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Facebook, og blir kun administrert av BROD, VBF, NHO Reiseliv og NHO Mat og Drikke.

6. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. BROD, VBF, NHO Reiseliv og NHO Mat og Drikke kan på et hvilket som helst tidspunkt endre eller avbryte konkurransen. Vi forbeholder oss retten til å slette bidrag som inneholder støtende språkbruk eller postes flere ganger, og derfor oppleves som spam. 

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte Hege Guttormsen:

Tlf: 943 66 094 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: hg@nhomd.no

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: