NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

9 resultater

Type artikkel
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Vekst og entreprenørskap

    Vekst og entreprenørskap og samarbeid med virkemiddelapparatet

    Om lag 30 prosent av bedriftene i mat-, drikke- og bionæringen har god kjennskap til ordningene i virkemiddelapparatet. 70 prosent svarer at de ikke har denne kunnskapen. Det viser nye tall fra Næringslivets økonomibarometer.

  2. Nyhet, Vekst og entreprenørskap

    Bevilgninger til 19 nye innovasjonsprosesser

    Rundt 82 millioner kroner er bevilget til 19 nye innovasjonsprosjekter etter fellesutlysningen mellom Forskningsrådet og Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri. Det skriver Animalia på sine nettsider.

  3. Vekst og entreprenørskap

    Snur på flisa for å skape ny industri

    Glommen Skog i Elverum har investert 20 millioner kroner i et forskningsprosjekt de mener kan gi Norge et nytt industrieventyr.

  4. Vekst og entreprenørskap VBF

    Arktisk destilleri med inspirasjon fra Skottland

    Verdens nordligste destilleri holder til ytterst i Lyngenfjorden, midt i nordlysets land. På besøkssenteret til Aurora Spirit får nordlysturistene servert akevitt og gin med isbrevann som en del av en komplett arktisk opplevelse.

  5. Vekst og entreprenørskap

    Det nynorske øl-eventyret

    Kinn Bryggeri produserer handverksøl av ypparste kvalitet. Ølet er godt etablert i den norske marknaden, og nå ser dei etter ein god eksportmarknad.

  6. Nyhet, Vekst og entreprenørskap

    Vekst og entreprenørskap i mat- og drikkenæringen

    Her har vi samlet NHO Mat og Drikkes konkrete forslag til hva myndighetene må gjøre for å legge til rette for økt entreprenørskap og vekst. La oss få se at dere virkelig er på lag med dem som satser!

  7. Vekst og entreprenørskap

    NHO Mat og Drikke satser aktivt på vekst og entreprenørskap

    Vekst og entreprenørskap er ett av tre strategiske satsingsområder i NHO Mat og Drikke. Vi mener de politiske virkemidlene for å bidra til vekst og entreprenørskap må samordnes og forenkles, og i større grad enn i dag rettes mot bedrifter med ambisjoner om og potensiale for vekst.

  8. Nyhet, Bærekraft og klima, Vekst og entreprenørskap matsvinn

    En norsk oppfinnelse kan redusere matsvinn over hele verden

    Holdbarhetsindikatoren Keep-it kan føre til redusert matsvinn og klimagassutslipp, og i tillegg skape arbeidsplasser.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: