Artikkelarkiv

Vis filtrering

7 resultater

Type artikkel
Velg område
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. - Nødvendig og klok beslutning

  Regjeringen gjør endringer i de nasjonale skjenkereglene og åpner for skjenking frem til klokken 23. - En nødvendig og klok beslutning som sikrer inntekter både til utelivet og til de mange bedriftene som leverer mat og drikke til barer og restauranter, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke.

 2. Fortsatt uro i verdikjeden

  I en ny medlemsundersøkelse blant medlemsbedrifter i NHO kommer det frem at markedssituasjonen for mange bedrifter i mat- og drikkenæringen er urolig. - Usikkerhet og uforutsigbarhet i markedet som følge av pandemien og regjeringens smitteverntiltak skaper en brems i hele verdikjeden, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke.

 3. NHO ber regjeringen revurdere skjenkestopp

  - Vi etterlyser klarere begrunnelser for de tiltakene som settes inn og om de virker. Det er uheldig hvis virksomheter holdes under tiltak lenger enn nødvendig fordi kunnskapen om smitterisiko er usikker, sier direktør for arbeidsliv i NHO, Nina Melsom.

 4. Skal kontrollere smittevern i alle tilsyn

  Koronasmitten har økt betydelig de siste månedene og Arbeids- og sosialdepartementet har i denne forbindelse gitt Arbeidstilsynet oppdrag om å bidra til å begrense smittespredning i Norge.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: