NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

8 resultater

Type artikkel
Velg område
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Jobb og utdanning

  På jobb for å styrke yrkesopplæringen

  På det siste møtet for året i Samarbeidsrådet for yrkesopplæring ble det trukket frem flere saker som rådet har jobbet med de siste årene. I tillegg ble rådets tidligere leder takket av etter mange år i tjeneste.

 2. Nyhet, Jobb og utdanning

  Universitetene bør satse på entreprenørskap og innovasjon

  Dette var budskapet da 40 deltakere møttes til frokost og debatt om fremtidens kompetansebehov. Behovet for økt fokus på entreprenørskap og innovasjon blant studentene ble fremhevet som særlig viktig.

 3. Nyhet, Jobb og utdanning

  Pengedryss til masterstudenter i skogfag

  For femte år på rad ble de beste masterstudentene i skogfag på NMBU hedret med flotte ord og ikke minst pengestipend. Formålet med stipendordningen er å motivere flere unge til å velge skogutdanning.

 4. Nyhet, Jobb og utdanning

  Matbransjens kompetansepris til Hennig-Olsen Is

  Systematisk arbeid med kompetanseutvikling i tett samarbeid fagforeningen har vært nøkkelen for å møte kompetansebehovet i Hennig-Olsen Is AS. Nå er bedriften hedret med Matbransjens Kompetansepris.

 5. Nyhet, Jobb og utdanning

  Meld inn kandidater til Matbransjens Kompetansepris 2016

  Fristen for å melde inn kandidater til Matbransjens Kompetansepris er 21. oktober. Prisen deles ut  til en virksomhet eller person som har utmerket seg innenfor kompetanse og opplæringsarbeid.

 6. Nyhet, Jobb og utdanning

  Mathias (23) er Norgesmester i kjøttfag for andre gang

  Mathias Venstad Nilsen(23) fra Høvikveien Kjøtt og Kolonial i Bærum gikk helt til topps for andre gang på rad under NM i kjøttfag lørdag. Han var en av seks finalister i kampen om å bli Norges beste i faget.

 7. Nyhet, Jobb og utdanning

  Lærlinger og elever til NM i Kjøttfag

  Årets Norgesmesterskap foregår i 3. September i Oslo på arrangementet Matstreif, som er en matmesse midt på Rådhusplassen mellom Oslo Rådhus og Aker brygge.

 8. Nyhet, Jobb og utdanning

  Samba  i møte med konkurranse fra utlandet

  Bakeribransjen utfordres av utenlandsk konkurranse. Nå starter et utviklingsprosjekt som skal gjøre bedriftene mer effektive og lønnsomme.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: