NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

8 resultater

Type artikkel
Velg område
8 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Jobb og utdanning

    På jobb for å styrke yrkesopplæringen

    På det siste møtet for året i Samarbeidsrådet for yrkesopplæring ble det trukket frem flere saker som rådet har jobbet med de siste årene. I tillegg ble rådets tidligere leder takket av etter mange år i tjeneste.

  2. Nyhet, Jobb og utdanning

    Universitetene bør satse på entreprenørskap og innovasjon

    Dette var budskapet da 40 deltakere møttes til frokost og debatt om fremtidens kompetansebehov. Behovet for økt fokus på entreprenørskap og innovasjon blant studentene ble fremhevet som særlig viktig.

  3. Nyhet, Jobb og utdanning

    Pengedryss til masterstudenter i skogfag

    For femte år på rad ble de beste masterstudentene i skogfag på NMBU hedret med flotte ord og ikke minst pengestipend. Formålet med stipendordningen er å motivere flere unge til å velge skogutdanning.

  4. Nyhet, Jobb og utdanning

    Matbransjens kompetansepris til Hennig-Olsen Is

    Systematisk arbeid med kompetanseutvikling i tett samarbeid fagforeningen har vært nøkkelen for å møte kompetansebehovet i Hennig-Olsen Is AS. Nå er bedriften hedret med Matbransjens Kompetansepris.

  5. Nyhet, Jobb og utdanning

    Meld inn kandidater til Matbransjens Kompetansepris 2016

    Fristen for å melde inn kandidater til Matbransjens Kompetansepris er 21. oktober. Prisen deles ut  til en virksomhet eller person som har utmerket seg innenfor kompetanse og opplæringsarbeid.

  6. Nyhet, Jobb og utdanning

    Mathias (23) er Norgesmester i kjøttfag for andre gang

    Mathias Venstad Nilsen(23) fra Høvikveien Kjøtt og Kolonial i Bærum gikk helt til topps for andre gang på rad under NM i kjøttfag lørdag. Han var en av seks finalister i kampen om å bli Norges beste i faget.

  7. Nyhet, Jobb og utdanning

    Lærlinger og elever til NM i Kjøttfag

    Årets Norgesmesterskap foregår i 3. September i Oslo på arrangementet Matstreif, som er en matmesse midt på Rådhusplassen mellom Oslo Rådhus og Aker brygge.

  8. Nyhet, Jobb og utdanning

    Samba  i møte med konkurranse fra utlandet

    Bakeribransjen utfordres av utenlandsk konkurranse. Nå starter et utviklingsprosjekt som skal gjøre bedriftene mer effektive og lønnsomme.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: