NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

4 resultater

Type artikkel
Velg område
4 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Forskning og utvikling

    Innspill til Bioteknologirådets uttalelse om fremtidens genteknologilov

    For at forbrukerne skal kunne ta informerte valg må også de positive mulighetene som genredigering kan føre til, gis plass i samfunnsdebatten. Her finner du vårt innspill til Bioteknologirådets uttalelse om fremtidens genteknologilov.

  2. Nyhet, Forskning og utvikling

    Utlysning av inntil 45 millioner kroner til innovasjonsprosjekter i næringslivet

    Styrene for Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri lyser ut midler til innovasjonsprosjekter i næringslivet i en felles utlysning sammen med BIONÆR.

  3. Nyhet, Forskning og utvikling

    Tiltak for mer forskning og utvikling

    Like før jul 2017 overleverte NHO Mat og Drikke en rapport til Landbruks- og matdepartementet sammen med Forskningsrådet som blant annet viser at mange bedrifter opplever hindringer for å søke eksterne midler.

  4. Nyhet, Forskning og utvikling

    Norsk kylling med minst resistens i Europa

    Årets resistensrapport fra Vetrinærinstituttet, NORM-VET 2016, viser at forekomsten av antibiotikaresistente bakterier i norsk kylling er blitt enda lavere.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Nummeret er avmeldt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: