NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

15 resultater

Type artikkel
Velg område
15 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Medlemspraten

    Medlemspraten: Geno SA

    Rundt omkring i verden finnes det slektninger av den norske klimakua NRF. Det er takket være Geno SA på Hamar som utvikler og omsetter genetikk til store deler av verden. - Nå stuper vi inn i det vi liker å kalle Bio-IT sin tidsalder, sier administrerende direktør i Geno, Kristin Malonæs.

  2. Medlemspraten VBF

    Medlemspraten: Gardsbrenneriet

    Jann Vestby, daglig leder hos Gardsbrenneriet, ønsker på ingen måte å utfordre Vinmonopolets ordning i Norge. Men han stiller spørsmålstegn ved at de som besøker gården ikke kan kjøpe med seg alkoholholdige smaksprøver sterkere enn 21,9 %.

  3. Medlemspraten

    Medlemspraten: Sagaplant AS

    Hos Sagaplant AS er de særlig opptatt av friske og sunne planter. Derfor har de et eget vevslaboratorium der plantene blir sjekket for virus, bakterier og sopp, som eventuelt fjernes, før plantene får flytte ut i veksthus.

  4. Medlemspraten VBF

    Medlemspraten: Eplegården AS

    Hvor og hvordan skal fremtidens mat produseres? Det er en problemstilling Tor Erling Gransæther, daglig leder hos Eplegården, gjerne skulle ha diskutert med statsministeren.

  5. Medlemspraten

    Medlemspraten: Storms AS

    Annette Storm, administrerende direktør i Storms AS er blant annet nysgjerrig på hva statsministeren egentlig tenker om salgsutviklingen i dagligvare og Vinmonopol etter perioden med reiserestriksjoner.

  6. Medlemspraten

    Medlemspraten: Synnøve Finden

    Da vi tok en prat med fabrikksjef Erik Brekstad hos Synnøve Findens hovedanlegg i Alvdal i Nord-Østerdal tidligere i sommer, kunne han fortelle om en tøff men meningsfylt periode for bedriften.

  7. Medlemspraten

    Medlemspraten: Lantmännen Unibake

    Lantmännen Unibake Norge har gått mot strømmen. I vanskelige tider har produsenten av frosne bakevarer kjøpt opp French Bakery Companys produksjon i Lier. - Vi tror på at markedet vil ta seg opp, og da vil lokal produksjon være viktigere enn noen gang, sier sjef for Lantmännen Unibake i Norge, Thomas Bjarkholm.

  8. Medlemspraten

    Medlemspraten: HOFF SA

    Ingeborg Flønes, administrerende direktør hos HOFF SA, er opptatt av poteter. Og det er kanskje ikke så rart når potet er den viktigste råvaren i alt de lager hos HOFF. Faktisk mottar HOFF ca 1/3 av all poteten som produseres i Norge.

  9. Medlemspraten

    Medlemspraten: Kinn Bryggeri

    - Kinn Bryggeri nyttar gamle handverksteknikkar som open gjæring og flaskemodning, og vi filtrerer ikkje øla våre. Dette meiner vi er det som gjer vårt produkt til ekte handverk, seier Ann-Magritt Banne som eig Kinn Bryggeri saman med bryggerimeister Espen Lothe.

  10. Medlemspraten

    Medlemspraten: Helgeland Skogselskap / Alstahaug Planteskole

    Bjørn Borgan er daglig leder hos Alstahaug Planteskole. Hadde han fått 15 minutter alene med statsministeren, ville han blant annet snakket om avskoging og at det langs hele norskekysten tas ut mer skog enn det som blir opprettet.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: