NHO Mat og Drikke

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

20 resultater

Type artikkel
Velg område
20 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Medlemspraten

  Medlemspraten: Bjertnæs & Hoel

  Åsmund Bjertnæs er daglig leder hos Bjertnæs & Hoel. Hadde han fått 15 minutter alene med statsministeren, ville han ha invitert henne med til Geitmyra Matkultursenter. - Skal man skape god matkultur her i landet, må man starte i barnehagen og skolen, sier han og berømmer arbeidet som gjøres hos Geitmyra.

 2. Medlemspraten

  Medlemspraten: EQU Norway AS

  Er det noe hun virkelig brenner for, så er det folkehelse. Gründeren av EQU Norway, Ann-Christin Hansen, har jobbet med ernæringsveiledning i en årrekke. Det var slik hun fikk ideen om å lage sin egen oppskrift på et sunt og godt brød. Hun har også mye hun gjerne skulle ha pratet med Erna Solberg om.

 3. Medlemspraten

  Medlemspraten: Baker Kristiansen

  Høsten ble litt annerledes i år enn det den har vært tidligere for Baker Kristiansen på Moelv. Alle konfirmasjonene som skulle vært på våren, ble flyttet til høsten på grunn av korona-pandemien. I september ble det bakt konfirmasjonskaker i et enormt tempo hos det lille bakeriet.

 4. Medlemspraten

  Medlemspraten: Heimebaka AS

  Grete og Tom Pedersen driver det vesle lefsebakeriet Heimebaka. Nå står de ved et veiskille; lefsene deres har blitt så populære at de har vokst seg ut av bakeriet. Skal de fortsette som en liten produsent, eller skal de satse alt på å utvide og ansette flere folk?

 5. Medlemspraten

  Medlemspraten: Kulinaris

  Når det nærmer seg høst og vinter, er det lavsesong hos Kulinaris, men de har ikke lite å gjøre av den grunn. Roar Langli, daglig leder i bedriften, forteller om produktutvikling, og kan røpe de neste sommer vil lansere en nyhet!

 6. Medlemspraten

  Medlemspraten: Geno SA

  Rundt omkring i verden finnes det slektninger av den norske klimakua NRF. Det er takket være Geno SA på Hamar som utvikler og omsetter genetikk til store deler av verden. - Nå stuper vi inn i det vi liker å kalle Bio-IT sin tidsalder, sier administrerende direktør i Geno, Kristin Malonæs.

 7. Medlemspraten VBF

  Medlemspraten: Gardsbrenneriet

  Jann Vestby, daglig leder hos Gardsbrenneriet, ønsker på ingen måte å utfordre Vinmonopolets ordning i Norge. Men han stiller spørsmålstegn ved at de som besøker gården ikke kan kjøpe med seg alkoholholdige smaksprøver sterkere enn 21,9 %.

 8. Medlemspraten

  Medlemspraten: Sagaplant AS

  Hos Sagaplant AS er de særlig opptatt av friske og sunne planter. Derfor har de et eget vevslaboratorium der plantene blir sjekket for virus, bakterier og sopp, som eventuelt fjernes, før plantene får flytte ut i veksthus.

 9. Medlemspraten VBF

  Medlemspraten: Eplegården AS

  Hvor og hvordan skal fremtidens mat produseres? Det er en problemstilling Tor Erling Gransæther, daglig leder hos Eplegården, gjerne skulle ha diskutert med statsministeren.

 10. Medlemspraten

  Medlemspraten: Storms AS

  Annette Storm, administrerende direktør i Storms AS er blant annet nysgjerrig på hva statsministeren egentlig tenker om salgsutviklingen i dagligvare og Vinmonopol etter perioden med reiserestriksjoner.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: