Artikkelarkiv

Vis filtrering

61 resultater

Type artikkel
Velg område
61 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Medlemspraten: Vestfold Landbrukstjenester SA

  Hos Vestfold Landbrukstjenester er hovedoppgaven å sikre arbeidere til landbruket, gartnerier og grøntnæringen. - Selv om det er usikre tider, ser vi at det er et stort behov for kompetent arbeidskraft. Derfor setter vi stor pris på at det nå er mulig å ta fagbrev i gartnerfag, dyrefag og snart, landbruksfag, sier daglig leder Runar Wold.

 2. Medlemspraten: Metervare AS

  Hos Metervare er de opptatt av å dele kunnskap om pølsemakerfaget videre til nye generasjoner. – Vi er særlig stolte av å være lærebedrift. I dag har vi tre pølsemakerlærlinger. To av disse tar fagbrev i februar. Vi har også to tidligere lærlinger som nå er pølsemakere hos oss, sier daglig leder Brit Selebø.

 3. Waldemars AS

  Hos Waldemars på Lillestrøm er det særlig to ting som opptar dem om dagen; den betydelige stigningen i pris på både strøm og råvarer, samtidig som de opplever en enorm vekst og etterspørsel etter maten de produserer.

 4. Medlemspraten: Wangensten

  Edgar Linn, daglig leder i Wangensten AS legger ikke skjul på at situasjonen i verden opptar han mye for tiden. – Både pandemi og krig har gitt store variasjoner i pris på innsatsfaktorer som vi er avhengige av. I tillegg kommer de høye strømprisene, sier rakfisk-sjefen.

 5. Medlemspraten: Landbrukstjenester Salten og Lofoten

  Landbrukstjenester Salten og Lofoten tilbyr avløsere og landbruksvikarer i hele sitt distrikt, og har ansatte som reiser over store områder for å hjelpe bøndene. - For øyeblikket følger vi ekstra godt med på jordbruksoppgjøret, forteller daglig leder Frank Wiik Rendal.

 6. Medlemspraten: ONNA

  De dyrker flere typer salater og urter i høyden. Bøndene i ONNA holder til innendørs der de kun benytter vann som dyrkemedium. Salatene og urtene deres er aldri i kontakt med jord. – Ved å bruke denne dyrkemetoden har vi ikke behov for sprøytemidler, og salatene er spiseklare direkte fra produksjon, sier Cris Ferguson.

 7. Medlemspraten: Nøisom

  - Vi er et av bryggeriene i Norge som ligger mest utsatt til for handelslekkasje til Sverige, sier Mikael Wenzell, daglig leder i Nøisom bryggeri som holder til i Fredrikstad.

 8. Medlemspraten: Fjording AS

  Øyvind Løkling er dagleg leiar i Fjording AS – eit lite selskap som lagar premium, handverksproduserte likørar. Hadde han fått ein prat med statsministeren ville han ha spurt om det ikkje var på tide å rigge til ei ny folkeavstemming om EU-medlemskap.

 9. Medlemspraten: Alimenta

  Selv om enkelte prosesser går litt tregere enn vanlig, har ikke Morten Andersen, daglig leder i Alimenta, merket at korona er en bremsekloss i matindustrien. – Det er høy innovasjonsaktivitet for tiden, og vi samarbeidermed flere av våre kunder for å utvikle produktene deres, sier han.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: