Artikkelarkiv

Vis filtrering

20 resultater

Type artikkel
Velg område
20 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Prosessert mat

  Å bearbeide råvarer til ferdig mat og drikke har vi mennesker drevet med i all tid. Etter hvert som den moderne mat- og drikkeindustrien vokste frem har det blitt vanlig å omtale bearbeidingen som prosessering.

 2. Hjelper deg med å forstå tariffavtalen

  Lønnsoppgjøret i 2023 er et mellomoppgjør, og da er det LO og NHO som forhandler sentralt. Jørgen Wille er en av seks advokater i NHO Mat og Drikke som jobber med tariff og tarifforhandlinger. I tillegg til lønnsforhandlinger hjelper advokatene medlemmer med å forstå tariffavtalene.

 3. - Ikke vent til det stormer

  Hvert år bistår Trine Lise Elmholt Berget og resten av NHO Mat og Drikkes advokater medlemsbedriftene i over 1400 saker. - Omfattende bransjekunnskap gjør at vi raskt forstår utfordringene bedriftene står i, sier Trine Lise.

 4. Bedriftene ønsker å bidra til god folkehelse

  2023 blir et særlig viktig år for kosthold og folkehelse i Norge. Det er ventet at Regjeringen lanserer ny folkehelsemesding i mars, og i løpet av høsten vil trolig nye norske kostråd være klare. Hvordan norske mat- og drikkeprodusenter kan bidra til bedret folkehelse gjennom et sunt og bærekraftig kosthold er noe av det som opptar fagsjef for matpolitikk i NHO Mat og Drikke, Anna Maria Karlsen.

 5. Tips: Gjør deg attraktiv for fremtidig arbeidskraft

  NHO Mat og Drikke har en egen spesialrådgiver innenfor kompetanse og utdanningspolitikk, Espen Lynghaug. Hans jobb er å sikre at medlemsbedriftene blir hørt når utdanningspolitikk skal utformes. – Veldig mange medlemsbedrifter er bekymret fordi de ikke får tak i den kompetansen de trenger, sier Espen.

 6. Med lidenskap for regelverk

  Å forstå og bruke regelverket riktig er viktig, særlig når man driver bedrift innenfor mat- og drikkenæringen hvor man må sikre at maten er trygg. Den store mengden regelverk kan oppleves som en ugjennomtrengelig jungel for mange, men da hjelper gjerne NHO Mat og Drikkes fagsjef for næringsjus, An-Katrin Eikejord deg.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: