Velg Skog med nye nettsider

Nyhet

Publisert

Skjermbilde av velgskog.no

Utsnitt av forsiden til velgskog.no

Velg Skog har lansert sin nye nettside. Et av hovedformålene med nettsiden er å ha en skreddersydd informasjon om skogutdanningen i Norge og bidra til rekruttering til skogfagene.

Fakta om Velg Skog:

VELG SKOG jobber med rekruttering, kompetanse og omdømmebygging for skognæringen. Velg Skog finansieres av medlemmer i næringen, Skogbrukets Landsforening og NHO Mat og Drikke, samt midler fra skogbrukets ulike prosjektfond.

Les mer om Velg Skog

Blant områdene nettsidene skal dekke finner du oversikt over de videregående skolene som tilbyr skogfag innenfor det yrkesfaglige studieprogrammet Naturbruk. Du finner også oversikt over skogutdanning på høgskole- og universitetsnivå. I tillegg er det mye annen informasjon om Velg Skog, stipendordningen, nettbutikk, nyhetssaker og kampanjer rettet mot skogstudentene.

- Jeg synes vi har fått en fin og moderne nettside. Målet er at den skal være til nytte for ungdommene som er nysgjerrige på hvor og hvordan de kan studere skogfag, sier Jørn Lileng, daglig leder i Velg Skog.

Vi ønsker oss veldig gjerne tilbakemeldinger fra de som bruker nettsidene våre. Er det noe dere savner av informasjon eller noe dere mener vi burde gjort annerledes? Ikke nøl med å ta kontakt, sier Lileng.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: