Foto: Velg skog
Foto: Velg skog

Kristin Slyngstad (57) skal lede Velg Skog videre

Nyhet

Publisert

Kristin Slyngstad gleder seg til å ta fatt på Velg Skog jobben.

Kristin Slyngstad gleder seg til å ta fatt på Velg Skog jobben.

Kristin Slyngstad har takket ja til lederjobben Velg Skog. Hun overtar stafettpinnen etter Jørn Lileng 1. mars. Kontorplassen blir i NHO-bygget på Majorstuen.

Olav Veum, styreleder i Velg Skog, er svært fornøyd med at Slyngstad tar over stafettpinnen som daglig leder i Velg Skog. -Hun har en imponerende og relevant bakgrunn med tanke på både utdannelse, kjennskap til næringen og flere topplederstillinger, sier Veum.

Olav Veum er svært fornøyd med at Kristin Slyngstad skal lede Velg Skog videre.

-Slyngstad sin brede erfaring innen både ledelse, bemanning og rekruttering blir gull verdt nå som Velg Skog meisler ut nye strategier for programmet, forteller Veum begeistret.       

Kristin Slyngstad forteller at hun gleder seg til å ta fatt på jobben. -Stillingen tror jeg sammenfaller svært godt med mine interesser både privat og profesjonelt, forteller hun. -Jeg utdannet meg til møbelsnekker siste 2 årene, en drøm jeg har hatt om å kunne lage mine egne møbler fordi jeg elsker trevirke og dets muligheter også fra mine mange år i Norske Skog, avslutter Slyngstad.

En imponerende CV

I 2007-2010 var Kristin Slyngstad konserndirektør for HR & Organisasjon i Norske Skog ASA. I 2020-2014 var hun adm. dir. i Workshop Bemanning & Kompetanse AS, som er Norges største innenfor bemanning i bygg- og anleggsektoren. Etter det ledet hun Honningcentralen SA i fem år. Hun har også jobbet som hodejeger hos Mercuri Urval AS, som er et internasjonalt rekrutteringsselskap med 900 ansatt i 22 land, og vært Director Marketing Services i GE Healthcare som er et internasjonalt farmasøytisk selskap. Slyngstad har flere utdannelser. Bachelor i Kultur- og Samfunnsfag fra Universitetet i Oslo, Økonomi fra Norges handelshøyskole og sist utdannet seg til møbelsnekker.

Velg Skog ønsker henne lykke til i jobben!

Fakta om Velg Skog:

VELG SKOG jobber med rekruttering, kompetanse og omdømmebygging for skognæringen. Velg Skog finansieres av medlemmer i skogsektoren, Landbruks- og matdepartementet, Skogbrukets Landsforening og NHO Mat og Drikke, samt midler fra skogbrukets ulike prosjektfond. Gå inn på www.velgskog.no for mer informasjon.

Les mer om Velg Skog

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: