NHO Mat og Drikke

Innhold

  • NHO Mat og Drikke
  • Bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder

Bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder

Nyhet, HMS, Arbeidsliv

Publisert

Nærbilde av en disk med bakevarer

Mat og Drikke anbefaler ny bransjeveileder utarbeidet av NHO Reiseliv.

-For våre medlemmer blant bakere og konditorer er det viktig å få i gang så normal kafédrift som mulig innenfor de gjeldende smittevernreglene. Dette er en bransje som har blitt hardt rammet av krisen og som trenger å få hjulene i gang igjen. Vi håper denne veilederen kan hjelpe dem i dette arbeidet, sier Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke.

Det er juridisk avdeling i NHO Reiseliv som har utarbeidet bransjeveilederen og den tar utgangpunkt i tre hovedprinsipp for smittevern som Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet har basert sine veiledere på:

  • God hygiene.
  • Redusert kontakthyppighet mellom personer.
  • Syke personer skal være i isolasjon/karantene.

Les mer om veilederen her

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: