NHO Mat og Drikke

Innhold

Trygg på jobben

Fagartikkel, HMS

Publisert

Alle bedrifter har plikt til å gjennomføre opplæring i helse, miljø- og sikkerhetsarbeid. Kjøtt-industrien har selv utarbeidet et nettbasert e-læringsprogram som gjør dette enkelt, effektivt og rimelig.

Finn mer informasjon om E-læringskurset "Trygg på jobben"  her. 

”Trygg på jobben” gir deg muligheten til å gi alle dine ansatte den grunnleggende HMS-kompetansen de trenger. 

Kurset har følgende hovedemner:

  • Introduksjon om helse, miljø og sikkerhet
  • Personlig verneutstyr
  • Sikker knivbruk
  • Ergonomi
  • Sikker bruk av arbeidsutstyr
  • Roller og ansvar i bedriften
  • Forebygging av personskader

Til slutt kan du ta en test. Dersom du består testen får du utskrevet et kursbevis.

E-læringskurset ”Trygg på jobben” skal gi økt kunnskap og bevissthet om:

  • Risikoforholdene i kjøtt- og fjørfeindustrien
  • Hvordan personskader og muskel- og skjelettskader kan forebygges
  • Den enkeltes ansvar og oppgaver i det skadeforebyggende arbeidet

Kurset er utviklet i samarbeid mellom Nortura, Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund, NHO Mat og Drikke  og Animalia. All informasjon om kurset finner du på Animalias nettsider.

Les mer hos Animalia eller ta kontakt på telefon: 23 05 98 00 eller på epost: animalia@animalia.no.

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: