Ringer i vannet

Ringer i Vannet er NHO-fellesskapets hovedsatsing for å hindre frafall og øke sysselsettingen av personer med nedsatt funksjonsevne. Finn ut hvordan din bedrift kan bli en Ringer i vannet-bedrift.

Medlemsbedrifter i NHO Mat og Drikke har bidratt til at over 30 mennesker har gått fra arbeidsavklaringspenger til lønnet arbeid. Dette utgjør besparelser for samfunnet på 1 million kroner pr. kandidat viser en beregning fra NAV.

Video som forteller deg hvordan du kan rekruttere gjennom Ringer i vannet

Rekrutter nye ansatte enkelt, trygt og kostnadsfritt med Ringer i vannet.

Les om:

Medlemsbedrifter i NHO Mat og Drikke som er Ringer i vannet-bedrifter:

 1. Fru Sørland fikk Ringer i vannet diplom av herr Sørland

  Tone H. Sørland i Landbrukstenester Nordfjord fikk nylig diplom fordi hun har ansatt en dyktig medarbeider gjennom Ringer i Vannet. Det vakte munterhet da hun skulle få diplomet. For den som troppet overraskende opp på kontoret for å stå for overrekkelsen var ektemannen Svein Sørland.

 2. Ringer i Vannet diplom og fagbrev hos MatBørsen AS

  Thao startet opp som vikar i pakkeavdelingen hos Matbørsen i januar 2018, etter en kort arbeidspraksis gjennom arbeids- og inkluderingsbedriften Fønix i Vestfold. Det tok ikke lang tid før de så at dette var en arbeidstaker som både var lojal, arbeidsvillig og flink. Nå er Thao klar for fagbrev!

 3. 80 prosent får fast jobb

  - 80 prosent av de som får prøve seg i jobb gjennom Ringer i Vannet blir ansatt. Dette kan beskrives som en suksess, sier forsker Jan Tøssebro som i dag la frem en NTNU-rapport som evaluerer ordningen.

 4. Er som poteten

  RINGER I VANNET: - Man skulle kanskje tro at man blir mer sliten etter en arbeidsdag enn man gjør når man ikke er i jobb, men det blir man jo ikke. Man får mer energi! Det sier Stian som har fått jobb hos HOFF på Gjøvik gjennom Ringer i vannet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: