Matbørsen ble Ringer i vannet-bedrift

Publisert

Hallenstvedt og Abrahamsen som holder den signerte avtalen mellom seg.

Matbørsen har signert avtale med Ringer i Vannet. På bildet fra venstre: Jorunn Hallenstved, KAM i Fønix og Kristine Abrahamsen, HR-sjef i Matbørsen. Foto: NHO Vestfold.

Matbørsen, som tidligere har fått utmerkelsen årets IA-bedrift, har nå også signert avtale med Ringer i vannet.

- Det er veldig gledelig at Matbørsen har valgt å bli Ringer i vannet-bedrift, sier Harald Johansen, regionansvarlig for Ringer i vannet i Vestfold. Matbørsen står foran en produktivitetsøkning og sannsynligheten for ny rekruttering er stor, fortsetter han. Dette er en bedrift som generelt er svært gode på IA-arbeid. De ble kåret til årets IA-bedrift i Vestfold i 2016, og oppfyller allerede kravene i IA-avtalens delmål 2, som er å hindre frafall og øke sysselsetting av personer med nedsatt funksjonsevne. 

Dette sa juryen da Matbørsen ble kåret til årets IA-bedrift i 2016

"Matbørsen har en tydelig ledelse som tar ansvar og har gjennomføringskraft. Medarbeiderne gis tilpasset norskundervisning og bedriften sørger for å integrere i forhold til norsk levesett, norske normer og kultur. Det tilrettelegges for livsfaseorientert personalledelse. Bedriften ivaretar IA-avtalens delmål 2 på en framifrå måte og viser at det er mulig."

Sammen med bedriftshelsetjenesten har Matbørsen prosjektet: Positiv helse, jobbengasjement og produktivitet – et tiltaksprosjekt for å skape en forbedring på flere områder. De har tidligere mottatt BKA-midler (Basiskompetanse i arbeidslivet). De ønsker flere med fagbrev og har 15 såkalte voksenlærlinger som skal opp til fagprøven.

Fakta om Matbørsen

Matbørsen på Borgeskogen har ca 200 ansatte fra rundt 23 nasjonaliteter. De er nå den største produsent av spiseferdige produkter til ferskvarediskene og varmeskapene i Norge, og produktene finnes i ferskvaredisken hos Meny-Kjeden, Spar-butikkene, Joker, Bunnpris og Kiwi. De produserer også måltidsløsningene Fersk & Ferdig. Matbørsen er en håndverksbedrift som produserer ferdigmat etter prinsippet «God Hjemmelaget Kvalitet». De følger nøye med i trendene i markedet og arbeider kontinuerlig med produktutvikling og forbedringer.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: