NHO Mat og Drikke

Innhold

Flere Ringer i Vannet-bedrifter

Nyhet

Publisert

Baker Brun

Arkivfoto Fanaposten. Fra venstre: Odd Ystebø, avdelingsleder ekspedisjon Baker Brun, Vibecke Linn Knudsen, markedskoordinator Beredt AS, Bjarne Lund, produksjonsleder Baker Brun og Alexander Jeppesen, fornøyd arbeidstaker

NHO Mat og Drikke-medlemmer har inngått rundt 100 rekrutteringsavtaler med Ringer i Vannet-prosjektet. BKLF-bedrifter står for nesten halvparten av disse.

Det er svært positivt å se at medlemsbedriftene i BKLF og NHO Mat og Drikke er engasjerte og benytter seg av denne medlemsfordelen samtidig som de gjør en stor samfunnstjeneste, sier Anne Brit Slettebø, ansvarlig for HMS i NHO Mat og Drikke.

Ringer i Vannet (RiV) har rekruttert mange baker- og konditorbedrifter de siste månedene. Baker Brun i Bergen er en av de siste bedriftene som har tegnet kontrakt med RiV. Nå er den første ansatt og de ønsker flere.

Samtidig kan vi også være fornøyd med at NHO Mat og Drikkes medlemmer har bidratt til at over 30 mennesker har gått fra arbeidsavklaringspenger fra NAV til lønnet arbeid. NAV har foretatt en beregning som viser at dette utgjør besparelser for samfunnet på minimum 1 million kroner pr. kandidat, sier Anne Brit Slettebø.

Les alt om Ringer i Vannet.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: