Evidensia Bærum Dyreklinikk og Evidensia Kolsås Dyrehospital blir med i Ringer i vannet

IA

Publisert

Det røde bygget der Evidensia på Kolsås holder til.

Evidensia smådyrklinikk på Kolsås i Bærum har inngått avtale om å bli en Ringer i Vannet-bedrift. Foto: Evidensia.

Evidensia Bærum Dyreklinikk og Evidensia Kolsås Dyrehospital har inngått avtale om å bli Ringer i vannet-bedrift. - Dette har vi gjort fordi vi ønsker å bidra til et inkluderende arbeidsliv, sier klinikkleder for Bærum Dyreklinikk Mona Huseby Bjerkvik.

Fakta om Ringer i Vannet:

Ringer i Vannet er en rekrutteringsstrategi der man kobler mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet med NHO-bedrifter. Det tas utgangspunkt i arbeidsgivers behov for arbeidskraft. Ordningen åpner for en kortere kostnadsfri praksisperiode uten arbeidsgiveransvar. Målet er fast ansettelse og flere tilbake i arbeidslivet.

Les mer

- Vi vet at det er mange som har mye å bidra med som aldri får sjansen til å vise det i en arbeidssituasjon, sier Bjerkvik. Selv om man ikke har mulighet til å stå i full jobb, er det stor forskjell på det å kunne bidra med noe, kontra å jobbe fullt, sier hun.

Bjerkvik ønsker å bidra til at en kandidat fra Ringer i Vannet skal føle seg nyttig og verdsatt. - Vi håper på en ressurs som er villig til å ta i et tak, som kan avhjelpe med enkelte oppgaver og har litt stå-på-vilje. Det er også en forutsetning med plettfri vandel og ikke tidligere rusproblemer/andre utfordringer som ikke kan kombineres med et arbeidssted som dette.

Evidensia Bærum Dyreklinikk og Evidensia Kolsås Dyrehospital er smådyrsklinikker som behandler til tider svært syke dyr, hunder og katter primært. Ellers har vi alt fra vanlig vaksinetimer, til behandling og oppfølging av kjente sykdommer. Vi har en hektisk hverdag og det er mye som skal klaffe for å få en klinikk til å gå rundt. Vi er et team som jobber veldig godt og vi ser også mange solskinnshistorier. Vår visjon er at vi skal se flere friske og lykkelige dyr.

Les mer om Ringer i Vannet her

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: