Er som poteten

Publisert

I oktober 2016 startet Stian i utprøving. I starten av 2017 ble han fast ansatt. Gunn K. Saugstad (midten) og prod. leder Trond Flesvik (t. høyre) er særdeles fornøyde. Foto: NHO Innlandet

I oktober 2016 startet Stian på prøve hos Hoff. I starten av 2017 ble han fast ansatt. Gunn K. Saugstad, key account manager for Ringer i Vannet hos TOPRO Kompetanse (midten) og produksjonsleder hos HOFF Trond Flesvik (høyre) er særdeles fornøyde. Foto: NHO Innlandet.

RINGER I VANNET: - Man skulle kanskje tro at man blir mer sliten etter en arbeidsdag enn man gjør når man ikke er i jobb, men det blir man jo ikke. Man får mer energi! Det sier Stian som har fått jobb hos HOFF på Gjøvik gjennom Ringer i vannet.

Fakta om Ringer i Vannet:

Ringer i Vannet er en rekrutteringsstrategi der man kobler mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet med NHO-bedrifter. Det tas utgangspunkt i arbeidsgivers behov for arbeidskraft. Ordningen åpner for en kortere kostnadsfri praksisperiode uten arbeidsgiveransvar. Målet er fast ansettelse og flere tilbake i arbeidslivet.

Les mer

HOFF er størst i Norge innenfor potetforedling, og tar hånd om en tredjedel av Norges potetproduksjon. Her er spennet i arbeidsoppgaver stort, og sammen med 55 andre ansatte tar Stian seg nå av flere prosesser knyttet til produksjon og lager: – Jeg er alt fra prosessansvarlig til truckfører. Litt potet egentlig, smiler han.

Tidligere jobbet Stian som produksjonsmedarbeider i en av fabrikkene i Raufoss Industripark. I 2014 skulle fabrikken nedbemanne. Stian mistet jobben og ble værende hjemme i påvente av en skulderoperasjon. Det ga ham «hull i CV'n» og satte ham på sidelinjen.

Stian forklarer at to år uten jobb var tungt for motivasjonen. TORPO Kompetanse hjalp ham med å få jobb hos HOFF som nå har ansatt ham. 

- Det er deilig å se en som har en så stor glede over å ha en jobb, sier Gunn K. Saugstad og produksjonsleder Trond Flesvik.

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: