Anders gikk fra hjemmesitting til jobb

En avisside fra avisa Innherred med bilde av Anders som har fått jobb hos Grilstad

Anders gikk fra hjemmesitting til jobb. Dette bildet er hentet fra oppslaget i avisa Innherred.

Da praksisen nærmet seg slutten, var beskjeden fra arbeidslederen klar: - Han der ansetter du!

21 år gamle Anders Lynmo fra Skogn er den først ansettelsen Grilstad-fabrikken i Åsen har foretatt seg gjennom Ringer i vannet.  Lynmo startet med tre måneder praksis. Etter endt praksisperiode der han viste svært god arbeidsinnsats, fikk han tilbud om fast jobb. - Vi har et arbeidstempo som ikke passer for alle, sier fabrikksjef Ariel Strømmen til avisa Innherred. Anders har virkelig stått på, og alltid møtt opp sier en fornøyd fabrikksjef.

Anders har tidligere gått bygg- og anleggsteknikk på VG1 og byggteknikk på VG2 ved Aglo videregående skole. Etter endt videregående, ble han gående arbeidsledig i ett år. Så tok broren hans kontakt med NAV. 

- Hadde det ikke vært for min bror, hadde jeg antageligvis gått hjemme ennå, sier Anders. Broren min ordnet med møtet med NAV, slik at jeg kunne delta på noe i stedet for å gå hjemme. NAV søkte meg inn på Fides, og der fikk jeg være fem ganger i  uka for å hjelpe til med å sette sammen senger, stoler og diverse annet for hjelpesentralen. Videre fikk han praksisplass hos Grilstad.

– Anders var tydelig på jobbintervjuet om at han var interessert i kjøtt, og ville øke kunnskapen sin rundt det faget. Jeg fikk da også klar beskjed fra arbeidslederen hans da vi skulle ansette flere: Han der signerer du, sier Strømmen.

Her finner du hele saken fra Innherred i .pdf-format

Har du innspill eller lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev: