NHO Mat og Drikke

Innhold

Melvin og Melissa

HMS

I samarbeid med arbeidslivsredaksjonen i Gyldendal Norsk Forlag og NNN, har NHO Mat og Drikke/BKLF, utarbeidet et e-læringsprogram for ansatte og ledere i baker- og konditorbransjen.

Programmet Melvin og Melissa består av fire korte e-læringsmoduler på 5-10 minutter som kan gjennomføres på alle digitale plattformer. Temaene er melstøv, sikkerhet, ergonomi og arbeidsmiljø. Målet med opplæringen er å redusere helsebelastningen i baker- og konditorbransjen, og på den måten redusere sykefraværet og øke jobbnærværet. E-læringsprogrammet skal også bidra til å sikre gode HMS-holdninger hos ledere og ansatte i bransjen. Prosjektet er finansiert av NHOs Arbeidsmiljøfond.

Her finner du E-læringsprogrammet Melvin og Melissa

Melvin og Melissa er nå også blitt en del av baker- og konditorbransjens nettbaserte grunnkurs i HMS for arbeidsgivere/ledere, verneombud, (VO) og arbeidsmiljøutvalg, (AMU). Det nettbaserte og bransjetilpassete kurset ble lansert våren 2018 og tar opp aktuelle arbeidsmiljøutfordringene i baker- og konditorbransjen som blant annet melstøv og ergonomi.

Det nettbaserte kurset gir VO og AMU- medlemmer i bransjen den nødvendige kunnskap for at de kan utføre sine verv på en forsvarlig måte jf. arbeidsmiljøloven §§ 6-5 første ledd og 7-4. Kurset kan også benyttes av arbeidsgivere og ledere som vil oppfylle lovens krav til HMS-opplæring for arbeidsgivere, jfr. Arbeidsmiljøloven § 3-5.

Her finner du det nettbaserte grunnkurset i HMS for baker- og konditorbransjen

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: