NHO Mat og Drikke

Innhold

Populære digitale kurs til medlemmer

Nyhet, Arbeidsrett

Publisert

PC-skjerm med vidoe-møte

Foto: cottonbro from Pexels

Denne forsommeren har NHO Mat og Drikke utviklet flere digitale kurs som har blitt svært populære blant medlemmene.

Det er særlig innenfor området arbeidsrett og arbeidsgiverspørsmål etterspørselen har vært stor. Det er satt opp kurs med temaer som ferieavvikling, permittering, karantene og sykepenger og omsorgspenger.

De strenge smitteverntiltakene som har blitt iverksatt i forbindelse med koronautbruddet har ført til at hverdagen i en rekke bedrifter har blitt forandret over natten.

- I en tid der flere bedrifter må ty til permitteringer, mens andre sliter med å få tak i den arbeidskraften de trenger, ser vi at disse digitale kursene har vært en effektiv måte å nå ut til medlemmer med informasjon om hvilke regler og ordninger som gjelder, sier direktør for arbeidsliv i NHO Mat og Drikke, Nikolai Astrup Westlie. 

Arrangementskalenderen på nhomd.no og NHO Mat og Drikkes Facebookside oppdateres fortløpende etter hvert som nye kurs legges ut. For øyeblikket er det mulig å melde seg på følgende digitale kurs:

Kursene planlegges fortløpende utover forsommeren. De vil ha en varighet på 45 til 90 minutter, og bruker Microsoft Teams som plattform.

- Vi tar gjerne imot innspill på hvilke temaer dere har behov for kurs i, sier Westlie, og minner samtidig om at det bare er å ta kontakt dersom man lurer på noe.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du motta vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: